Costa Cruises

Istražite svijet!
Costa Cruises & Globtour Event vas vode u otkrivanje svakog kutka svijeta: od bijelih plaža Kariba do netaknute prirode sjeverne Europe, od tišine pustinje u Arapskim Emiratima do jarkih boja Južne Amerike. Svijet treba istražiti: samo morate spakirati kofere!
Umjetnički, elegantni, s malim utjecajem na okoliš: istražite raznolikost Costa flote, od najprestižnijih brodova za krstarenje do najnovije generacije vodećih brodova, dizajniranih za poštovanje mora. Čak i na odmoru pazimo na more!


Ljetno krstarenje brodom Costa Luminosa - ukrcaj Dubrovnik

Dobrodošli na brod Costa Luminosa!
Zaplovite s nama u otkrivanje Mediterana, između povijesti i legenda, prekrasnog mora i veličanstvenih spomenika. Dopustite da ga zajedno otkrivamo! Ukrcajte se u Dubrovniku ili Trstu!
Datumi krstarenja: 6.6., 13.6., 28.6., 4.7., 11.7., 18.7., 25.7., 15.8. i 22.8.2022.
8 dana / 7 noći, ukrcaj Dubrovnik

Dani Coste u Globtour Eventu - 7.2.-7.6.2022.

Iskoristite mogućnost rezervacije Costa krstarenja po najpovoljnijim cijenama od 07.02. do 07.04.2022. za sve polaske do kraja 2022. godine.
Uz 5% popusta odaberite najljepši odmor po najpovoljnijim cijenama na danima Coste u Globtour Eventu!

Proljetno krstarenje brodom Costa Firenze

Organizirano proljetno krstarenje brodom Costa Firenze, koja će vas odvesti do sunčanih prijestolnica Mediterana. S Globtour Event pratiteljem otkrit ćete njihovu bogatu povijest i uživati u pogledu na prekrasne gradove i modro more. Veselimo se druženju!

Jesensko krstarenje brodom Costa Fascinosa

Dobrodošli na brod Costa Fascinosa!
Svaka luka je povijesno čudo, iznenađenje, san. Costa Fascinosa Vas vodi na otkrivanje Mediterana. Italija, sa svojih tisuću nijansi, a onda Francuska, sa svojim sjajem i svojim delikatnim krajolicima. Ponosna Španjolska i mirisni Portugal. Mediteran je san gurmana: dok pijuckate čašu prošeka ili osvježavajuću sangriju, možete kušati povrće, svježu ribu, tjesteninu, juhe, pizzu i paellu, koji ovo područje čine pravim rajem. 

Costa Smeralda

Costa Smeralda - jedan od najljepših brodova iz Costine flote: 19 paluba s preko 1.600 kabina s balkonom, 11 restorana, 19 barova, kazalište, wellness. Itinereri krstarenja po Mediteranu.  

Costa Firenze

Jedan od najnovijih i najmodernijih brodova iz Costa flote: 15 paluba, 2 bazena, veliki aqua park, kockarnica, kazalište, 13 restorana,  7 barova, wellness. Itinereri krstarenja po Mediteranu i na području Dubaija i UAE.

 

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
©  2022 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu