Glavni formular

Costa Firenze

Costa Firenze

"Italian Renaissance"

Costa Firenze je brod čiji svaki detalj odražava tipičnu talijansku ljubav prema ljepoti koja se tako dobro odražava u gradu Firenci. Upravo kroz interijere na brodu, Renesansa ponovo oživljava. Gosti i njihove obitelji se mogu potpuno okružiti estetikom talijanskog načina života. Na velikim i gostoljubivim javnim površinama možete prošetati buticima, restoranima i barovima, u kojima se možete počastiti aperitivima, možete otići na trčanje na otvorenom ili se možete počastiti regenerirajućom masažom u wellnessu. I sve to dok vaš brod ubrzava do sljedećeg odredišta na putovanju. Zatim su tu prekrasni privatni prostori - kabine u kojima i najsitniji detalji podsjećaju na umjetnost i eleganciju Firence. Od zore do mraka, palube vašeg broda su uzbudljivo mjesto posvećeno kulturi ljepote, u zemlji u kojoj je ovakva filozofija dio svakodnevnog života. Svaki dan na brodu nudi za svakog člana obitelji ponešto: igre, opuštanje, kupovinu, dobru hranu i vina, kazališta, predstave i zabavu.

  

Talijanski stil u kabinama

Kad uđete u svoju kabinu, odmah ćete osjećati dobrodošlicu toplog i elegantnog prostora - savršeno mjesto za odmor i opuštanje. Kabine na Costa Firenze imaju stil koji nije hladan i statičan, već dinamičan i obavijajući. Boje koje podsjećaju na nijanse renesansne Firence i elegantni materijali korišteni za namještaj odražavaju taj koncept talijanskog načina života koji je pažljiv do najsitnijih detalja i uživa u cijenjenju ljepote. Od najjednostavnijih kabina do apartmana, sve su pažljivo osmišljene kako bi se gostima pružio osjećaj dobrodošlice, jer na Costa Firenze udobnost uvijek ide ruku pod ruku s elegancijom, omogućavajući svim gostima da cijene dobar ukus za vrijeme svog krstarenja.

Costa Firenze
Costa Firenze

Svaki trenutak ima svoj okus

Na brodu Costa Firenze nalazi se 13 restorana koji će zagolicati i najzahtjevnije okusne pupoljke. Tako imamo Steak House Fiorentina, izbor svih mesoljubaca, sofisticirane restorane poput Palazzo Vecchio i Ristorante dei Medici sa svojim finim jelima, legendarni restoran Teppanyaki u kojem ćete, osim dobre hrane, vidjeti i kuhanje kuhara za vašim stolom koji svojim akrobatskim vještinama zadivljuju goste, ili primjerice Frutti di Mare gdje možete probati ukusne morske plodove.

Tipični talijanski ritual aperitiva ovdje poprima drugo značenje: možete uživati u dobroj čašici pića okruženi ljepotom broda koji odiše talijanskom estetikom. Za svakoga ponešto se može naći u jednom od 7 barova. Modni salon, salon Viareggio, bar Bella, salon Toskana, bar na bazenu Versilia, Bar del Conte i slastičarnica Dolce Vita. Postoji zaista ponešto za svakoga, bilo da se radi o odrasloj osobi ili djetetu.

 

 

Zajedno u srcu Firenze

Na ovom prekrasnom brodu, dizajniranom da odražava prekrasnu eleganciju Firence, međunarodne ikone stila, postoje javne površine gdje ćete se doista osjećati kao da idete u šetnju jednom od gradskih ulica ili jednim od njegovih trgova. Stubišta i veliki saloni nam omogućuju da svratimo u kafić ili bar na razgovor sa starim i novim prijateljima. Restorani za sve ukuse čine intrigantnu alternativu jelovnicima koji se nude svake večeri. Bazeni, savršeni za najtopliji dio dana; kazalište za večeri ispunjene radošću; kockarnice kada želite okušati sreću i wellness centar za brigu o vašem tijelu. Sve sa stalnim i uzbudljivim pogledom na more dok vaš brod plovi.

Costa Firenze

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu