Glavni formular

Politika privatnosti

Zaštita osobnih podataka

Globtour Event d.o.o. prikupljat će osobne podatke unutar web stranice na određenim mjestima. Prikupljeni podaci koristit će se u svrhu kontakata i evidencije korisnika, te u svrhu statističke obrade posjećenosti web stranice. Globtour Event d.o.o. prikupljene podatke neće prodavati, niti dijeliti dalje.

Brisanje i uređivanje korisničkih podataka, te uklanjanje e-mail adrese iz mailing liste, moguće je na linku „Promjenite vaše podatke“ ili putem linka za uklanjanje koji se nalazi u podnožju naših newslettera. Za informacije o korisničkim podacima, korisnici mogu pisati na e-mail info@globtour.hr. Slanjem upita, dogovaranje poslova, potpisivanje ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje podatke i time dozvoljava korištenje istih podataka u cilju zaštite osobnih podataka u svim poslovima koje ugovara s Globtour Eventom d.o.o. info@globtour.hr Slanjem upita, dogovaranje poslova, potpisivanje ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje podatke i time dozvoljava korištenje istih podataka u cilju zaštite osobnih podataka u svim poslovima koje ugovara s Globtour Eventom d.o.o.

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje podataka trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Smatra se da su treće osobe sve fizičke osobe i trgovačka društva koja su neophodna za izvršavanje ugovorenih poslova.

Na web stranicama www.globtour-event.com u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i drugi online servisi i alati.

Politika kolačića (cookie)

Pravila o kolačićima

Kako bi se osigurao ispravan rad ovog web-mjesta, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Što su kolačići?
Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri prelasku s jedne njegove stranice na drugu.

Na koji se način koristimo kolačićima?
Na nekim se našim stranicama koristimo kolačićima koji nisu prijeko potrebni za prikaz web-mjesta, no omogućit će vam ugodnije pregledavanje. Te kolačiće možete izbrisati ili blokirati, ali ako to učinite, neke funkcije te stranice možda neće raditi kako je predviđeno. S pomoću kolačića spremaju se sljedeći podaci:
• vaše željene postavke prikaza, poput jezika preglednika, kontrasta boja, veličine fonta; korišteni uređaj, željene postavke prikaza rezultata pretraživanja i obavijesti
• jeste li ili ne pristali na našu uporabu kolačića na toj stranici

Osobni podaci
Informacije povezane s kolačićima ne služe za vašu identifikaciju, a podaci o navikama pregledavanja isključivo su pod našim nadzorom. Kolačićima se ne koristimo ni u koje druge svrhe osim onih koje smo ovdje opisali.

Kolačići trećih osoba
Ponekad u statističke svrhe koristimo i vanjske usluge za praćenje korištenja stranica, poput Google Analytics. U tom slučaju, Google će na vaše računalo poslati svoje kolačiće – tzv. kolačiće treće strane. Isto se događa kada koristimo karte na Google Maps. Kolačiće trećih strana možete odbiti prilikom prve posjete stranice te na taj način skripte trećih strana neće biti učitane.

Kako se kontroliraju kolačići?
Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem uređaju, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne. Ako ne želite na svome računalu primati kolačiće, svom pregledniku možete zadati da vas obavijesti kada ih detektira ili ih možete automatski sve odbiti. Također možete obrisati sve kolačiće koje ste već primili. Ako želite ograničiti ili blokirati kolačiće koji su vam već instalirani, to možete učiniti putem postavki svoga preglednika.

Na koji način, saznajte na www.aboutcookies.org, gdje možete naći detaljne upute koje se odnose na različite preglednike.

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu