Glavni formular

Costa Smeralda

„Senzacionalna Italija na moru“

Costa Smeralda je brod koji je simbol ljepote, stila i talijanskog gostoprimstva. Njegova unutrašnjost je nadahnuta i stvorena crpeći inspiraciju sa prekasnih talijanskih trgova. Koloseum, srce Costa Smeralde, prostire se na tri palube u središtu broda, posvećen najboljoj zabavi. Piazza di Spagna: veliko otvoreno stubište s pogledom na krmu. Šetnica "Volare" koja na 65 metara doseže najvišu točku na brodu i Trastevere: trg u središtu broda koji na jednom mjestu kombinira barove, trgovine i zabavu. 

 

Costa Smeralda
Costa Smeralda

Talijanski stil u kabinama

Kabine su one koje najbolje odražavaju talijanski stil i koncept ljepote. Ljepota i stil su razlozi zbog kojih putnici toliko vole boraviti na Costinim brodovima. U kabinama se koriste najbolji materijali kako za namještaj tako i za osvjetljenje. Pronaći ćete namještaj dizajna Molteni, pozadine i tkanine marki Dedar i Rubelli, te rasvjetu Flos Bespoke, a možete spavati i na udobnom madracu Dorelan. Svaki je kat nadahnut određenim mjestom: Palermo, Capri, Rim, Venecija, Firenca, Bellagio; imat ćete osjećaj da ste na velikoj turneji najpoznatijih i najslavnijih talijanskih čuda. Costa Smeralda ima kao svoj zaštitni potpisni znak "Made in Italy", bilo kad govorimo o zajedničkim područjima, bilo u uređenju kabina.

Restorani

Ne postoji ništa poput hrane koja odražava složenost ljudi u nekoj zemlji. Na brodu Costa Smeralda o hrani se brine onako kako to samo Talijani znaju, te na taj način jamče za kvalitetu i okus hrane. Njihovi kuhari svakodnevno pripremaju doručak, ručak i večeru, kao i cijeli niz međuoborka, čineći vaš odmor uzbudljivim iskustvom i za vaše okusne pupoljke. Ručno rađena čokolada Gobino i svjetska peciva Biasetto samo su neke od slatkih sitnica koje se spremaju za vas na brodu. Postoje slikoviti restorani s pogledom na more te dinamična i živopisna mjesta u bistrou, gdje možete isprobati neke od naših kulinarskih užitaka, poput špageta iz Barille, simbol talijanske tjestenine širom svijeta.

Costa Smeralda
Costa Smeralda

Romatični aperitivi: talijanski ritual

Na brodu možete izabrati između 19 barova, svaki sa svojom panoramom i svaki potencijalno sadrži vašeg novog omiljenog konobara. Sjedeći na stubištu koje se spušta prema krmi ili u srce broda; na otvorenom u jacuzziju ili u večernjoj haljini prije večere: doista postoji tisuću načina za uživanje u piću u jednom od barova na brodu. Možda biste željeli isprobati neki od tematskih barova : Campari, Aperol, Ferrari i Illy, dok se u svakom od njih poslužuju najbolja talijanska pića, od aperitiva do kave. Ili možda vrhunsku čašu vina iz vinarija Fontanafredda i San Marzano ili sladoled u slastičarnici Amarillo, gdje je Agrimontana siguran znak 100% prirodne kvalitete. U zraku se zadržavaju mirisi džina, agruma, začina i šećera pomiješani sa svježim slanim povjetarcem. Što može biti bolje od toga da vas život još jednom iznenadi, dok držite čašu vašeg omiljenog aperitiva i plovite u zalazak sunca?

Zabava, sunce i wellness

Čista zabava teče kroz najzanimljivija područja na brodu: Trastevere, zabavni trg, s uličnim umjetnicima i mjuziklom iznenađenja; Kazalište Sanremo, s posebnim događanjima za različite nacionalnosti, tematskim večerima za tinejdžere, natjecanjima, modernim plesovima i velikim večernjim događanjima, kada se pretvara u vrlo elegantnu diskoteku na brodu; Koloseum, srce i duša brodskih visokotehnoloških inovacija, s akrobatskim predstavama na tri palube i obiljem interaktivnih glazbenih večeri. Zabava za obiteljski odmor na moru zajamčena je jer ovdje postoji za svakoga nešto što će ga oduševiti. Djeca i tinejdžeri mogu sudjelovati u svim aktivnostima usmjerenim na različite dobne skupine, dok se roditelji mogu opustiti i uživati u svim uslugama koje se nude na brodu i na izletima. Možete rezervirati vrijeme za najmlađe u vrtiću, dok se starija djeca zabavljaju igrajući se na raznim turnirima, poput natjecanja na Play Station-u. Mnogo je prilika za stvaranje novih prijatelja u opuštenom okruženju i uživanju specifične hrane koju volite, a na Costa Smeraldi postoji čitav restoran za obitelji s posebnim dječjim jelovnicima. Na kraju dana, opustite se uz nježne zvukove vode u Wellness spa centru. 

 

Costa Smeralda

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu