Glavni formular

Grupno krstarenje Sredozemljem do sjeverne Afrike brodom MSC Fantasia

Dobro došli na brod MSC Fantasia!

Polazak iz Genove

8 dana / 7 noći

24.2.-3.3.2025 - školski praznici

GRUPNI POLAZAK, PRATITELJ PUTOVANJA

Više informacija o brodu: https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-fantasia

Grupno krstarenje Sredozemljem do sjeverne Afrike brodom MSC Fantasia

Početak vašeg nezaboravnog krstarenja započinje u slikovitoj Genovi. Naša prva luka je Marseille, francuski biser na obali Sredozemnog mora. Šetajte starom lukom, posjetite muzej MUCEM, i uživajte u bogatoj kulturnoj baštini ovog šarmantnog grada.
Stižemo u Barcelonu, dom Gaudíevih remek-djela, poziva vas na nezaboravno iskustvo. Posjetite nevjerojatnu Sagrada Familiju, istražite Park Güell i uronite u živahnu atmosferu La Ramble.

Opustite se na brodu i uživajte u svim sadržajima koje brod nudi. Bilo da se radi o wellness centru, bazenu ili raznovrsnim restoranima, ovaj dan posvetite opuštanju i uživanju u luksuznom okruženju.

Egzotični Tunis nudi vam jedinstvenu priliku za istraživanje lokalne kulture. Prošetajte kroz uske uličice medine, istražite tržnice i okusite autentične tuniške specijalitete. Istražite plavo-bijeli Sidi Bou Said i drevnu Kartagu.

Stigli ste u Palermo, srce Sicilije. Posjetite katedralu, kušajte sicilijanske delicije na tržnici Ballarò i upijajte atmosferu ovog fascinantnog grada.

Posljednja destinacija prije povratka u Genovu je Napulj. Provedite dan istražujući povijesne četvrti, okuse napolitanske kuhinje i osjetite energiju ovog živopisnog grada. Ne propustite posjetiti Pompeje, talijanski grad pod pepelom i svjetsku senzaciju.

Završetak vašeg nevjerojatnog krstarenja s povratkom u Genovu.
Sretan put!

DANLUKADOL.POL.
24/2Genova, Italija 17.00
25/2Napulj, Italija13.0020.00
26/2Palermo, Italija09.0018.00
27/2La Goulette, Tunis09.0018.00
28/2Dan na moru~~
1/3Barcelona, Španjolska08.0018.00
2/3Marseille, Francuska09.0018.00
3/3Genova, Italija09.00~

Napulj (grčki: Νeapolis; napolitanski: Napule; talijanski: Napoli) glavni je grad talijanske pokrajine Kampanije (Campania), smješten na obali Tirenskoga mora. Zauzima najveći dio prostranog Napuljskog zaljeva, prostirući se do padina Vezuva i brežuljaka u unutrašnjosti. Napulj je najveći grad južne Italije s oko 920 000 stanovnika, te oko 3 milijuna u širem gradskom području, čime je treći po veličini u Italiji poslije Rima i Milana.

Palermo (sicilijanski: Palermu, grčki: Πάνορμος, Panormos, latinski: Panormus, arapski: بَلَرْم‎, Balarm, fenički: זִיז, Ziz) je glavni grad talijanske istoimene pokrajine i autonomne regije Sicilije, osnovali su ga Feničani, a tijekom svoje duge i burne povijesti uvijek je bio središte političkog i kulturnog života otoka. Palermo je grad suprotnosti: ima sve mane velikoga grada (po veličini 5. talijanski grad poslije Rima, Milana, Napulja i Torina), tj. prometne gužve, onečišćeni zrak, prenapučenost, a istodobno u njemu buja i bogat kulturni život;

Tunis, Toûnis (arapski: تونس‎, Tūnis) je glavni grad i luka istoimenog tuniškog vilajeta i Republike Tunis. Ima 728.453 stanovnika, dok u širem gradskom području živi više od 2.412.500 stanovnika. Leži na zapadnoj obali plitke lagune El Bahira (jezero Tunis) koja ga dijeli od Tuniškog zaljeva. Sastoji se od starog arapskog (Medina Tunis) i suvremenog europskog dijela koji ga okružuje (Ville Nouvelle), dok je na morskoj obali luka La Goulette (Halk al Uadi). Izvan ovih četvrti nalaze se predgrađa Kartaga, La Marsa i Sidi Bou Said.

Barcelona, glavni grad španjolske autonomne pokrajine Katalonije i glavno trgovačko i industrijsko središte u Španjolskoj, jedna od najvećih luka i najveći grad na Sredozemnom moru. Urbano područje grada se proteže izvan granice gradske uprave na područje oko 803 km² i ima preko 4.200.000 stanovnika, što ga čini šestim metropolskim područjem u Europi. Barcelona je danas važno kulturno središte i jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom. Barcelona je, nakon Pariza, Londona i Rima, četvrti grad po posjećenosti u Europi, te je, s 5 milijuna turista godišnje, najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj.

Marseille (oks. Marselha) je po veličini drugi grad u Francuskoj, a njegov je karakter određen povoljnim položajem luke u Lionskom zaljevu, na Sredozemlju. Pogodnosti koje ova luka pruža za povezivanje sredozemnih pomorskih putova sa sjevernom Europom koristili su i njeni najstariji stanovnici, prije 2600 godina. Lučko naselje pod nazivom Massalia osnovali su Feničani u 6. stoljeću pr. Kr. Ubrzo potom ove prostore osvajaju Grci, pod čijom upravom Massalia dobiva status republike, a sljedećih nekoliko stoljeća razvijat će se ne samo kao središnji lučki i trgovački grad, već i kao priznato kulturno središte, upravno iznimno dobro uređen.

TIP KABINEFIRST MINUTE DO 15.9.2024.REDOVNA CIJENA
Unutarnja kabina Fantastica (IR1)485,00 EUR535,00 EUR
Unutarnja kabina Fantastica (IR2)500,00 EUR550,00 EUR
Vanjska kabina s prozorom Fantastica (OL1)620,00 EUR670,00 EUR
Vanjska kabina s balkonom Fantastica (BR1)760,00 EUR810,00 EUR
Vanjska kabina s balkonom Fantastica (BR2)780,00 EUR830,00 EUR
Odrasla osoba na 3./4. ležaju399,00 EUR449,00 EUR
Djeca do 18 godina plaćaju lučke pristojbe i napojnice.

Cijene vrijede isključivo za smještaj u dvokrevetnim kabinama i po osobi.

Cijena za jednokrevetnu kabinu je na upit.

Cijena uključuje: smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), krstarenje prema programu, 7 x prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, poslijepodnevni i ponoćni snack), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, ukrcaj i iskrcaj prtljage, pratnja Globtour Event pratitelja putovanja, trošak organizacije i jamčevinu.

Cijena ne uključuje:  lučke pristojbe u visini 160€ po osobi (plaćaju odrasli i djeca), napojnice (plaćaju odrasli 84€, djeca 2-12 godina 42€), transfer autobusom iz Zagreba do Genove (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, putno osiguranje (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti), osobne troškove tijekom krstarenja te sve što nije navedeno u programu.

Moguće doplate za;
• parking u luci Genova 110 € - trenutno informativna cijena za 2024.g. (za registraciju parkinga potrebna je registracijska oznaka i marka vozila, plaćanje uz rezervaciju)
• transfer autobusom iz Zagreba do Genova (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag po osobi 180€ (odrasli i djeca, plaćanje uz rezervaciju)

Napomene:
• PRATITELJ putovanja će biti cijelo vrijeme s grupom, ali ne vodi putnike u lukama na izlete osim pri minimum 30 prijavljenih putnika na izletu. Izleti na hrvatskom jeziku biti će dostupni naknadno.

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja, organizator zadržava pravo izmjene itinerera.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH za ovo krstarenja dovoljna je važeća osobna iskaznica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani. Preporučujemo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza putovanja i posljedica nesretnog slučaja.

Zahvaljujući ublažavanju ograničenja putovanja diljem svijeta, od 12.2.2023. zadovoljstvo nam je poželjeti dobrodošlicu svim gostima na brod bez ikakvih zahtjeva za testiranjem te bez obzira na status cijepljenja.

Molimo imajte na umu da je odgovornost svakog gosta osigurati ispunjavanje zahtjeva bilo koje zemlje kroz koju bi putovali prije, tijekom i nakon krstarenja.

OPĆI UVJETI I UPUTE PRUŽANJA USLUGA PUTOVANJA SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU MOLIMO VAS DA PROČITATE NAVEDENE UVJETE, https://globtour-event.com/opci-uvjeti-i-upute-pruzanja-usluga/

PUTNO OSIGURANJE

Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja. Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Informacije: Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.)

*Slike kabina informativnog su karaktera.

Načini plaćanja:

• gotovina ili uplata na žiro račun (40% predujam prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije puta)

• karticama jednokratno - Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Amex (izdan u stranim zemljama) debitne/prepaid, vpay, kreditne ili poslovne kartice

• karticama obročno 2-12 rata – Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro kreditne ili poslovne kartice

Navedene cijene su za virmansko i gotovinsko plaćanje. Za kartično plaćanje agencija obračunava manipulativne troškove kartičara

Rezervacije: Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119; outgoing@globtour.hrwww.globtour-event.com

Informacije :Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: : 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.)

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu