Glavni formular

Ekskluzivno krstarenje s Petrom Grašom - čari Sredozemlja i Sjeverne Afrike

Detalji putovanja

GARANTIRANI POLAZAK

MSC GRANDIOSA, 8 dana / 7 noći
06.-13.10.2024

Uključeno u cijenu:

Cijena uključuje easy paket pića, lučke pristojbe, napojnice, dva gratis razgleda i koncert Petra Graše!

Početak vašeg nezaboravnog krstarenja započinje u slikovitom Livornu. Otkrijte ljepotu ovog talijanskog grada, istražujući povijesne znamenitosti, uživajući u lokalnim delicijama i osjećajući puls Mediterana. Slijedi Marseille, francuski biser na obali Sredozemnog mora. Šetajte starom lukom, posjetite muzej MUCEM, i uživajte u bogatoj kulturnoj baštini ovog šarmantnog grada. Stižemo u Barcelonu, dom Gaudíevih remek-djela, poziva vas na nezaboravno iskustvo. Posjetite nevjerojatnu Sagrada Familiju, istražite Park Güell i uronite u živahnu atmosferu La Ramble. Opustite se na brodu i uživajte u svim sadržajima koje brod nudi. Bilo da se radi o wellness centru, bazenu ili raznovrsnim restoranima, ovaj dan posvetite opuštanju i uživanju u luksuznom okruženju. Egzotična La Goulette u Tunisu nudi vam jedinstvenu priliku za istraživanje lokalne kulture. Prošetajte kroz uske uličice medine, istražite tržnice i okusite autentične tuniške specijalitete. Stigli ste u Palermo, srce Sicilije. Posjetite katedralu, kušajte sicilijanske delicije na tržnici Ballarò i upijajte atmosferu ovog fascinantnog grada. Posljednja destinacija prije povratka u Livorno je Napulj. Provedite dan istražujući povijesne četvrti, okuse napolitanske kuhinje i osjetite energiju ovog živopisnog grada. Završetak vašeg nevjerojatnog krstarenja s povratkom u Livorno. 

Sretan put!

Ekskluzivno krstarenje s Petrom Grašom - čari Sredozemlja i Sjeverne Afrike
DANDATUMDESTINACIJADOLAZAKODLAZAK
NEDJELJA6.10.2024LIVORNO – Italija-20:00
PONEDJELJAK7.10.2024MARSEILLE – Francuska10:0019:00
UTORAK8.10.2024BARCELONA – Španjolska8:0018:00
SRIJEDA9.10.2024Dan na moru--
ČETVRTAK10.10.2024LA GOULETTE- Tunis8:0018:00
PETAK11.10.2024PALERMO – Italija8:0018:00
SUBOTA12.10.2024NAPULJ – Italija7:0017:00
NEDJELJA13.10.2024LIVORNO – Italija9:00-

Više informacija o brodu: https://www.mscbook.com/pages/sdl/img/B2B_TA_29316_MSC_GRANDIOSA_tech_sheet_eng.pdf

Marseille (oks. Marselha) je po veličini drugi grad u Francuskoj, a njegov je karakter određen povoljnim položajem luke u Lionskom zaljevu, na Sredozemlju. Marseille je kombinacija bogatog i jedinstvenog nasljeđa i jako dinamičnih kulturnih aktivnosti, a uz sve to grad je smješten na izuzetno povoljnom mjestu, u zaljevu s mnogo prelijepih uvala.

Barcelona je danas važno kulturno središte i jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom. Barcelona je, nakon Pariza, Londona i Rima, četvrti grad po posjećenosti u Europi, te je, s 5 milijuna turista godišnje, najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj. Najznamenitije građevine u gradu su ipak djela Antonija Gaudija, te secesijske građevine Palau de la Música Catalana i Hospital de Sant Pau, nastale u zlatno doba Barcelone, koje su danas UNESCO-ova svjetska baština.

Tunis je trgovačko i financijsko središte Tunisa, koji je podijeljen na tri dijela: stari dio Medine, francuski dio i moderni dio. Upoznat ćemo puls grada, okušati se u cjenkanju na tipičnoj istočnjačkoj Oržnici i vidjeti tipičnu tunisku kuću. Posjetit ćemo ljupko selo Sidi Bou Said, gdje su živjeli mnogi umjetnici, pjesnici, a svoje mjesto pod suncem našli su i slikari.

Palermo (sicilijanski Palermu, grčki Пávopμoç, Panormos, latinski Panormus, arapski:, Balam, fenički: r'Ţ, Ziz) je glavni grad talijanske istoimene pokrajine i autonomne regije Sicilije, osnovali su ga Feničani, a tijekom svoje duge i bume povijesti uvijek je bio središte političkog i kulturnog života otoka. Stara jezgra Palerma iz vremena Arapa i Normana je danas na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine.

Napulj je najveći grad u južnoj Italiji i glavni grad Kampanije i pokrajine Napulj. Glavne atrakcije grada su dvorac, opema kuća San Carlo u kojoj su se održavale najvažnije svjetske opeme premijere, galerija Viktora Emanuela II., gradska luka, trg Plebiscita, pizzerija Brandi u kojoj je bila poznata pizza Margherita. U blizini se nalaze slavni Pompeji. Grad je najpoznatiji kao rimski grad koji je uništen u erupciji vulkana Vezuva 24. kolovoza 79. godine. Pompeji su bili zatrpani pod slojem pepela 1600 godina prije nego što su slučajno otkriveni.

SMJEŠTAJ U KABINIFIRST MINUTE DO 1.5.2024REDOVNA CIJENA
Unutarnja kabina Bella (IB)980 €1.050 €
Unutarnja kabina Fantastica (IR1)1.020 €1.090 €
Unutarnja kabina Fantastica (IR2)1.040 €1.110 €
Vanjska kabina s prozorom Fantastica (OR1)1.190 €1.260 €
Vanjska kabina s balkonom Bella (BB)1.250 €1.320 €
Vanjska kabina s balkonom Fantastica (BP*)1.280 €1.350 €
Vanjska kabina s balkonom Fantastica (BR1)1.310 €1.380 €
Vanjska kabina s balkonom Fantastica (BR2)1.340 €1.410 €
Vanjska kabina s balkonom Fantastica (BR3)1.380 €1.450 €
Vanjska kabina s balkonom Aurea (BA)1.490 €1.560 €
Odrasla osoba na 3./4. ležaju880 €950 €
Djeca do 2. godine160 €160 €
Djeca od 2. do 12. godina299 €299 €
Djeca od 12. do 18. godina349 €349 €

*Vanjska kabina s balkonom fantastiva kat BP ima djelomično ograničen pogled

Cijene vrijede isključivo za smještaj u dvokrevetnim kabinama i po osobi.

Cijena za jednokrevetnu kabinu je na upit.

CIJENA UKLJUČUJE: smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), krstarenje prema programu, 7 x prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, poslijepodnevni i ponoćni snack), napojnice, easy paket pića na brodu za cijelo vrijeme krstarenja, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, ukrcaj i iskrcaj prtljage, pratnja Globtour Event pratitelja putovanja koncert PETRA GRAŠE na brodu, lučke pristojbe u visini 160€, gratis vođena šetnja Marseille i Palermo, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE: transfer autobusom iz Zagreba do Livorna (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, putno osiguranje (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti), osobne troškove tijekom krstarenja te sve što nije navedeno u programu.

Moguće doplate za:

  • parking u luci Livorno 120 € - trenutno informativna cijena za 2024.g. (za registraciju parkinga potrebna je registracijska oznaka i marka vozila, plaćanje uz rezervaciju)
  • transfer autobusom iz Zagreba do Livorna (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag po osobi 160€ (odrasli i djeca, plaćanje uz rezervaciju)

Napomene:

  • PRATITELJ putovanja će biti cijelo vrijeme s grupom, ali ne vodi putnike u lukama na izlete osim pri minimum 30 prijavljenih putnika na izletu
  • U vođenu šetnju Marseille i Palermo nisu uključeni mogući troškovi transfera od luke do grada i svi dodatni troškovi (npr. vlakić za razgled grada,…)

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja, organizator zadržava pravo izmjene itinerera.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH za ovo krstarenja dovoljna je važeća osobna iskaznica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.  

Preporučujemo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza putovanja i posljedica nesretnog slučaja.

Zahvaljujući ublažavanju ograničenja putovanja diljem svijeta, od 12.2.2023. zadovoljstvo nam je poželjeti dobrodošlicu svim gostima na brod bez ikakvih zahtjeva za testiranjem te bez obzira na status cijepljenja.

Molimo imajte na umu da je odgovornost svakog gosta osigurati ispunjavanje zahtjeva bilo koje zemlje kroz koju bi putovali prije, tijekom i nakon krstarenja.

OPĆI UVJETI I UPUTE PRUŽANJA USLUGA PUTOVANJA SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU MOLIMO VAS DA PROČITATE NAVEDENE UVJETE,

https://globtour-event.com/opci-uvjeti-i-upute-pruzanja-usluga/

Načini plaćanja:

• gotovina ili uplata na žiro račun (40% predujam prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije puta)

• karticama jednokratno - Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Amex (izdan u stranim zemljama) debitne/prepaid, vpay, kreditne ili poslovne kartice

• karticama obročno 2-12 rata – Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro kreditne ili poslovne kartice

Navedene cijene su za virmansko i gotovinsko plaćanje. Za kartično plaćanje agencija obračunava manipulativne troškove kartičara

Rezervacije: Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119; outgoing@globtour.hrwww.globtour-event.com

Informacije :Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.)

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu