Zašto uskoro krenuti u Dubai?

24.01.2022.

Uvijek neke nove atrakcije

Najviši neboder na svijetu, najveći svjetski trgovački centar… Dubai naprosto voli biti prvi, a prošle je godine predstavio još jednu atrakciju koja ruši rekorde – najdublji bazen na svijetu.

Bazen je dubok čak 60 metara i dio je nove atrakcije posvećene dubinskom ronjenju. Kako maštu pretvoriti u stvarnost, najbolje ćete otkriti u Dubaiju.

Zašto uskoro krenuti u Dubai?

Najpopularniji turistički period

U ožujku u Dubaiju kreće proljeće. Naravno, ono je puno toplije od našeg, što znači da ćete uživati u toploj klimi, a za isto ne morate izdvojiti količinu novaca potrebnu za odlazak na neke druge dalje, egzotične destinacije.

Zašto uskoro krenuti u Dubai?

Lakše ćete čekati ljeto u Hrvatskoj

Odete li sada u Dubai, napunit ćete baterije za period pred vama i lakše čekati ljeto, da ne pričamo o toliko potrebnoj dozi sunca.

EXPO 2020
Do kraja ožujka traje EXPO 2020 - svjetska izložba koja spaja cijeli svijet i pokazuje sve njegove posebnosti. Kako je prošle godine bio odgođen zbog pandemije, čini se da je ovaj put još raskošniji i posebniji.

Zašto uskoro krenuti u Dubai?

Sudjeluje 190 zemalja, među kojima i Hrvatska, i svi nastoje u što boljem svjetlu predstaviti svoju zemlju. Isto ne čudi, jer je doseg ogroman – događanje prati i do tri milijarde ljudi (naravno, dio i u virtualnoj formi).

Ne propustite zadnju priliku za posjet ovoj svjetskoj manifestaciji.

Podijeli s prijateljima

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
©  2022 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu