Glavni formular

Krstarenje do grčkih otoka - Mykonos i Santorini - MSC Lirica

Polazak iz Venecije

8 dana / 7 noći

Individualni polasci

Svaku subotu do 19.10.2024

 


Dobro došli na brod MSC Lirica!

Polazak iz Venecije

8 dana / 7 noći

Svaku subotu do 19.10.2024

 

Krstarenje do grčkih otoka - Mykonos i Santorini - MSC Lirica

Itinerer

Krstarenje do grčkih otoka - Mykonos i Santorini - MSC Lirica

Tablica ovdje

DANLUKADOLAZAKPOLAZAK
1.Venecija - Marghera, Italija-16:00
2.Kotor, Crna Gora14:0020:00
3.Dan na moru--
4.Mykonos, Grčka09:0002:00
5.Santorini, Grčka07:0018:00
6.Dan na moru--
7.Ancona (Urbino), Italija13:0020:00
8.Venecija - Marghera, Italija07:00-

PROGRAM PUTOVANJA/KRSTARENJA:

Vaše putovanje započinje u prelijepom talijanskom gradu Veneciji, koji je poznat po svojim kanalima, palačama i romantičnom šarmu.  Sljedeća stanica na vašem putovanju je Kotor, grad smješten u Crnoj Gori duž obale Jadranskog mora. Kotor je poznat po svojoj dobro očuvanoj srednjovjekovnoj arhitekturi i spektakularnom fjordu Boka Kotorska. Posjetite Stari grad Kotor, koji je pod zaštitom UNESCO-a, i uživajte u šetnji uskim kaldrmama i upijanju zapanjujućeg prirodnog okruženja. Nakon Kotora, sljedeći korak je grčki otok Mykonos, poznato po svojim prelijepim plažama, živahnom noćnom životu i karakterističnim bijelim kućama s plavim prozorima. Na Mykonosu možete istražiti slikoviti grad Hora, posjetiti plaže poput Paradise i Super Paradise, i uživati u bogatom noćnom životu. Santorini je još jedan čarobni grčki otok koji je poznat po svojim prelijepim zalascima sunca, bijelim kućama i plavim kupolama. Otok ima spektakularne klifove i vulkanske plaže. Posjetite gradove Fira i Oia, okupajte se na crnim pjeskovitim plažama i probajte lokalnu kuhinju. Vaše putovanje se završava u Anconi, talijanskom gradu na obali Jadranskog mora. Ancona je poznata po svojoj povijesti, a možete posjetiti brojne arheološke i povijesne znamenitosti kao što su Rimski lukovi i Katedrala svetog Ciriaka. Također, Ancona je važna luka koja povezuje Italiju sa drugim mediteranskim destinacijama.

Ova ruta nudi bogato iskustvo putovanja kroz različite kulture, pejzaže i atrakcije. Svaka destinacija ima svoj jedinstveni šarm i ponudu, bilo da se radi o povijesti, prirodnim ljepotama ili gastronomiji.

CIJENE PO OSOBI U EUR VEĆ OD:

                       TIP KABINE
Unutarnja kabina bez prozora GUARANTEED* CABIN INTERIOR, CATEGORY IB FANTASTICA, DECK 5-14359,00€
Unutarnja kabina bez prozora JUNIOR INTERIOR, CATEGORY IM1 FANTASTICA, DECK 7-8389,00€
Unutarnja kabina bez prozora JUNIOR INTERIOR, CATEGORY IM2 FANTASTICA, DECK 9-10429,00€
Vanjska kabina s prozorom GUARANTEED* CABIN OCEAN VIEW CATEGORY OB, BELLA509,00€
Vanjska kabina s prozorom JUNIOR OCEAN VIEW DECK CATEGORY OM1 FANTASTICA, DECK  7-8569,00€
Vanjska kabina s prozorom JUNIOR OCEAN VIEW DECK CATEGORY OM2 FANTASTICA, DECK 9-10589,00€
Vanjska kabina s balkonom JUNIOR BALCONY CATEGORY BM1, FANTASTICA, DECK 9-10859,00€

Cijene vrijede isključivo za smještaj u dvokrevetnim kabinama i po osobi. Cijena za jednokrevetnu kabinu je na upit. Guaranteed*- lokaciju, broj kabine, sjedenje za večerom nije moguće birati.

CIJENA UKLJUČUJE: smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), 8-dnevno krstarenje prema programu, prošireni puni pansion na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE: Lučke pristojbe (160,00 € / 1.205,52 kn), napojnice (Hotel Service Charge, koje su obavezna uz rezervaciju, 12,00 € po osobi i danu), troškove pića u barovima i restoranima, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, osiguranje oštećenja i gubitka prtljage te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti, osobne troškove tijekom krstarenja te sve što nije navedeno u programu.

Moguće doplate za:

  • parking u luci Venecija 115,00 € / 866,47 kn - trenutno informativna cijena za 2024.g. (za registraciju parkinga potrebna je registracijska oznaka i marka vozila)

Više informacija o brodu: https://www.msccruises.com/int/our-cruises/ships/msc-lirica

Tonaža: 65.591 t
Duljina: 274,9 m
Maksimalan broj putnika: 2.679                                     
Ukupan broj kabina: 992   
Palube: 13, 9 dostupno gostima
Kazalište, 5 restorana, 2 bazena i 2 jacuzzija, MSC SPA, , Sport Arena                                    

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja, organizator zadržava pravo izmjene itinerera.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Italiju i Grčku nije potrebna. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Preporučujemo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza putovanja i posljedica nesretnog slučaja.

Zahvaljujući ublažavanju ograničenja putovanja diljem svijeta, zadovoljstvo nam je poželjeti dobrodošlicu svim gostima na brod bez potrebe za testiranjem te bez obzira na status cijepljenja.

Molimo imajte na umu da je odgovornost svakog gosta osigurati ispunjavanje zahtjeva bilo koje zemlje kroz koju bi putovali prije, tijekom i nakon krstarenja.

OPĆI UVJETI I UPUTE PRUŽANJA USLUGA PUTOVANJA SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU MOLIMO VAS DA PROČITATE NAVEDENE UVJETE,

*Slike kabina informativnog su karaktera.

Načini plaćanja:

• gotovina ili uplata na žiro račun (40% predujam prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije puta)

• karticama jednokratno - Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Amex (izdan u stranim zemljama) debitne/prepaid, vpay, kreditne ili poslovne kartice

• karticama obročno 2-12 rata – Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro kreditne ili poslovne kartice

Navedene cijene su za virmansko i gotovinsko plaćanje. Za kartično plaćanje agencija obračunava manipulativne troškove kartičara

Rezervacije: Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119; outgoing@globtour.hrwww.globtour-event.com

Informacije :Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: : 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.)

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu