Glavni formular

Krstarenje brodom MSC Lirica - svjetska čuda antike

Dobro došli na brod MSC Lirica!

Italija – Grčka – Cipar – Egipat - Hrvatska

Polazak iz Venecije 6.11. – 17.11.2024 | 12 dana /  11 noćenja 

Grupni polazak s pratiteljem putovanja i organiziranim transferom!

MSC Lirica vas vodi na na nezaboravno putovanje Mediteranom, pružajući jedinstvene priče kroz bogatu kulturnu raznolikost, gdje svaki trenutak postaje putovanje kroz stoljeća. Oživljavanje antičke Grčke na lokacijama poput Grčke Olimpije, Rodosa i Krete pruža putnicima priliku da zakorače u svijet mitova, arheoloških blaga i mističnih priča. Limassol, sa svojim antičkim ruševinama i modernim duhom, postaje prozor u bogatu povijest i živopisnu suvremenost. Pješačenje ulicama starog grada donosi spoj tradicije i elegancije, dok priobalne šetnice otkrivaju tirkizna prostranstva. Alexandria, grad Kleopatre i kulturna riznica, predstavlja nam polazišnu točku prema Kairu i veličanstvenim piramidama – remek djelima drevne arhitekture. 

 

Krstarenje brodom MSC Lirica - svjetska čuda antike
DANLUKADOL.POL.
6/11Venecija – Marghera | Italija 20.00
7/11Plovidba~~
8/11Katakolon - Olympia | Grčka10.0017.00
9/11Heraklion – Kreta | Grčka11.0018.00
10/11Rodos | Grčka08.0017.00
11/11Limassol | Cipar10.0018.00
12/11Port Said | Egipat07.0021.00
13/11Alexandria | Egipat08.0022.00
14/11Plovidba~~
15/11Plovidba~~
16/11Split | Hrvatska08.0018.00
17/11Venecija09.00 

Cijena po osobi u dvokrevetnoj kabini u €:

TIP KABINEKATEGORIJACIJENA u €
Unutarnja kabinaKategorija Bella490
Unutarnja kabinaKategorija Fantastica590
Kabina s prozoromKategorija Bella720
Kabina s prozoromKategorija Fantastica790
Kabina s balkonomKategorija Fantastica, palube 9-101.290
 
Obvezna doplata prilikom rezervacije: lučke pristojbe: 220 €, uslužna pristojba: 135
Fakultativna doplata za transfer iz Zagreba ili Rijeke (Vrata Jadrana): 150 €
Informativna cijena za 2023 godinu za parking u Veneciji za 12 dana: 175 €

Cijena uključuje: krstarenje brodom MSC Lirica, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), pratitelja putovanja tijekom krstarenja (minimalno 30 osoba), prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena ne uključuje:  izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje), osiguranje (preporučujemo).

Kategorija Bella – Fantastica; Kabine kategorije Fantastica su bolje pozicionirane na brodu te je u cijeni uključena dostava doručka u kabinu. Kabine kategorije Bella s prozorom mogu imati zaklonjen pogled.

Na putovanju gdje svaki kamen oživljava priče drevne prošlosti,

pripremili smo ponudu izleta koji će se organizirati uz pratnju hrvatskog pratitelja.

Izleti u najavi - ponuda izleta uz cijene i satnice biti će dostupni od 1.3.2024.

KATAKOLON - ANTIČKA OLYMPIA & ARHEOLOŠKI MUZEJ 

KRETA – PALAČA KNOSSOS & HERAKLION            

RODOS – RAZGLED GRADA                                   

LIMASSOL – PAPHOS & ARTEMIDINA PLAŽA                      

KAIRO – PIRAMIDE I ARHEOLOŠKI MUZEJ                        

ALEXANDRIA – KAIRO                                                        

Izleti će se odvesti uz pratnju i prijevod hrvatskog pratitelja uz vođenje lokalnog vodiča (minimalno 30 putnika). U slučaju manjeg broja putnika, izlet će se organizirati samo na engleskom jeziku, uz asistenciju pratitelja kada to bude moguće.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH za ovo krstarenje potrebna je putovnica koja mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka s putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr  

PUTNO OSIGURANJE

Preporučujemo Vam dodatno osiguranje od otkaza te putno zdravstveno osiguranje. Putno osiguranje od otkaza se ugovara prilikom rezervacije putovanja. Dodatno Vam preporučujemo da se i zdravstveno osigurate jer se sve zdravstvene usluge na brodu dodatno plaćaju. Kartica HZZO nije važeća na brodu. Dodatno nudimo osiguranje prtljage te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. https://www.integral-zagreb.hr/hr/ugovor-o-putovanju-opci-uvjeti-i-uputstva-za-turisticke-aranzmane

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 KN

*Slike kabina informativnog su karaktera.

Načini plaćanja:

• gotovina ili uplata na žiro račun (40% predujam prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije puta)

• karticama jednokratno - Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Amex (izdan u stranim zemljama) debitne/prepaid, vpay, kreditne ili poslovne kartice

• karticama obročno 2-12 rata – Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro kreditne ili poslovne kartice

Navedene cijene su za virmansko i gotovinsko plaćanje. Za kartično plaćanje agencija obračunava manipulativne troškove kartičara

Rezervacije: Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119; outgoing@globtour.hrwww.globtour-event.com

Informacije :Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: : 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.)

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu