Glavni formular

Krstarenje Aljaskom iz Vancouvera brodom Grand Princess

Dobro došli na brod Grand Princess!

8 dana / 3 luke

Polasci svake subote od 27.05.2025. do 19.08.2025

Detalji o brodu dostupni na poveznici: https://www.princess.com/en-int/ships-and-experience/ships/ap-grand-princess 

 

Krstarenje Aljaskom iz Vancouvera brodom Grand Princess
DANLUKADOL.POL.
1.Vancouver, Kanada ~16.00
2.Dan na moru~~
3.Juneau, Aljaska14.0022.00
4.Skagway, Aljaska07.0020.30
5.Endicott Arm and Dawes Glacier (panoramsko krstarenje), Aljaska07.0000.00
6.Ketchikan, Aljaska07.0018.00
7.Dan na moru~~
8.Vancouver, Kanada07.30~

Cijene su informativnog karaktera, podložne promjenama promjenama i izražene su po osobi te vrijede za krstarenje u najjeftinijem tipu kabine. Za rezervaciju krstarenja potrebno je zatražiti ponudu jer su cijene i raspoloživost podložni promjenama. Za izradu ponude potrebna su imena, prezimena i datumi rođenja putnika.

SMJEŠTAJ U KABINICIJENA PO OSOBI OD
Unutarnja kabina975,00 EUR
Vanjska kabina s prozorom1.210,00 EUR
Vanjska kabina s balkonom1.543,00 EUR

Cijena aranžmana uključuje: krstarenje na odabranom brodu, lučke pristojbe, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, užina, večera), bezalkoholno piće tijekom krstarenja (sokovi, voda, kava i čaj iz aparata), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja

Cijena ne uključuje: napojnice za osoblje na brodu 16,50 USD po osobi po danu (doplata na brodu), alkoholno piće na brodu, naknada za usluge u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje (uključuje se u cijenu pića prilikom narudžbe na brodu), izlete u lukama pristajanja, osobne troškove tijekom putovanja (korištenje saune, tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i peglanja odjeće, kupnja u trgovinama), putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo), osiguranje od otkaza (preporučujemo), prijevoz od/ do ukrcajne luke (moguće rezervirati u agenciji), trošak ESTA registracije 21 USD, potrebno se registrirati na službenoj stranici U.S. Custom and Border Protection za ulazak u zemlju (ESTA - Electronic System for Travel Authorization)

Dodatne doplate po želji;

Aviokarta do luke ukrcaja te od luke iskrcaja - moguće rezervirati u agenciji. Cijene su na upit, a dostupne su već od oko godinu dana do polaska.
Hotel - noćenje prije i/ili poslije krstarenja - moguće rezervirati u agenciji. Cijena na upit.
Land paket - uz krstarenje, moguće je rezervirati i "Land paket" koji uključuje boravak na destinaciji prije ili nakon krstarenja u trajanju 3-7 dana. Cijene i detalji na upit.
Izleti tijekom krstarenja: putnicima je omogućen samostalan izlazak s broda ili grupni izlet u organizaciji brodara, vođen na engleskom jeziku. Cijene i detalji na upit.

Dodatni paketi na cruise-u s cijenama po osobi (moguće rezervirati prije ili tijekom krstarenja):

Krstarenje Aljaskom iz Vancouvera brodom Grand Princess

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE ZA DRŽAVLJANE REPUBLIKE HRVATSKE: putovnica koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci od datuma povratka sa putovanja

VIZE za državljane Republike Hrvatske:
• Sjedinjene Američke Države

Od 23. listopada 2021. hrvatski državljani mogu putovati u Sjedinjene Američke Države bez viza, uz dobivanje odobrenja od elektroničkog sustava za autorizaciju putovanja (ESTA) online. Putnici bi se trebali prijaviti za ESTA najmanje 72 sata prije planiranog putovanja. Putnici bez vize moraju imati putovnice s ugrađenim računalnim čipovima i moraju dobiti ESTA, koji vrijedi do dvije godine za više putovanja u Sjedinjene Države. Putnici bi trebali koristiti samo službenu web stranicu ESTA. Putnici sa valjanom američkom vizom nisu obavezni raditi ESTA registraciju.

Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
• Kanada

Hrvatski državljani nositelji obične ili diplomatske/službene putovnice koji putuju u Kanadu, ili tranzitiraju preko njezinog državnog područja, obvezni su ispuniti prijavu putem eTA sustava (Electronic Travel Authorization) na internetskoj stranici http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta.asp. Prije putovanja navedena prijava mora biti pregledana i odobrena od strane nadležnih kanadskih tijela.

Preporučamo da u agenciji ugovorite paket osiguranja koji uključuje:
• osiguranje od otkaza putovanja
• putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od posljedica nezgode
• osiguranje prtljage (po želji)

UVJETI I PLAĆANJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 40% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje isključivo uz uplatu predujma.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

  • gotovina ili uplata na žiro (40% prilikom rezervacije a ostatak u mjesečnim obrocima s kompletnom uplatom 30 dana prije puta)
  • karticama jednokratno - Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Amex (izdan u stranim zemljama) debitne / prepaid, vpay, kreditne ili poslovne kartice
  • karticama obročno 2-12 rata – Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro kreditne ili poslovne kartice

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije/aranžmana pristajete na navede uvjete stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete https://globtour- event.com/opci-uvjeti-i-upute-pruzanja-usluga/

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvep.hr. Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 KN

Informacije i rezervacije:
Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska;
OIB: 93712633315;
Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119;
outgoing@globtour.hr;
www.globtour-event.hr.

Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.) Zagreb, 04.04.2024

Načini plaćanja:

• gotovina ili uplata na žiro račun (40% predujam prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije puta)

• karticama jednokratno - Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Amex (izdan u stranim zemljama) debitne/prepaid, vpay, kreditne ili poslovne kartice

• karticama obročno 2-12 rata – Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro kreditne ili poslovne kartice

Navedene cijene su za virmansko i gotovinsko plaćanje. Za kartično plaćanje agencija obračunava manipulativne troškove kartičara

Rezervacije: Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119; outgoing@globtour.hrwww.globtour-event.com

Informacije: Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119; outgoing@globtour.hr; www.globtour-event.hr.
Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.)

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu