Glavni formular

Grupni polazak na krstarenje zapadnim Mediteranom za vrijeme zimskih školskih praznika - MSC World Europa

Dobro došli na brod MSC World Europa!

8 dana / 7 noći

18.02. – 25.02.2024

GRUPNI POLAZAK, PRATITELJ PUTOVANJA, GRATIS VOĐENA ŠETNJA - MARSEILLE

Mogućnost transfera autobusom iz Zagreba do Genove (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag uz doplatu pri minimum 30 plaćenih osoba.

Grupni polazak na krstarenje zapadnim Mediteranom za vrijeme zimskih školskih praznika - MSC World Europa
DANLUKADOLAZAKPOLAZAK
1.Genova, Italija-18:00
2.Civitavecchia (Rim), Italija07:0019:00
3.Palermo, Italija09:0017:00
4.Valletta, Malta10:0018:00
5.Plovidba--
6.Barcelona, Španjolska07:0018:00
7.Marseille, Francuska08:0018:00
8.Genova, Italija08:00-

Dobrodošli na MSC World Europu jedan od najnovijih brodova flote MSC Cruisesa. Prva luka na našem krstarenju je Civitavecchia, mali šarmantni gradić na talijanskoj obali koji je smješten samo sat vremena od Rima - centra bogate antičke kulture. Udahnite povijest Rima i zaljubite se u njegovu veličanstvenu ljepotu. Nakon istraživanja grada posjetite jedan od brojnih restorana i isprobajte najbolju carbonaru na svijetu. Drugi dan našeg krstarenja vodi nas do Palerma. Palermo grad koji mnogi prepoznaju po filmu the Godfather nudi mnogo više od toga. U zajedničkoj šetnji vodimo vas kroz šarmantne ulice pune pjevača i plesača, duh domaćina i povijesne građevine stvoriti će u Vama želju za povratak u Palermo. Nakon Palerma dolazimo u Vallettu. Valletta je barokno remek-djelo i čitav grad je proglašen UNESCO-vom svjetskom baštinom. Tijekom gradnje, imali su na umu da ona mora služiti i za obranu pa je utvrđena bedemima sa svih strana, a posebno lijepa je ona strana s pogledom na more. Nakon povijesnih gradova slijedi dan plovidbe, dan za istraživanje ovog prekrasnog broda. Dolazimo u Barcelonu, grad Antoni Gaudia. Prošećite se La Ramblom, okrijepite na La Boquerii te se zadivite ljepotom Sagrada Familie. Zadnji dan na ovom krstarenju provesti ćemo u Marseillu. Šetnja ulicama Marseilla i istraživanje ovog grada savršen su način da se naše krstarenje privede kraju.

Više informacija o brodu: https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-World-Europa.aspx

Tonaža: 205.700 t
Duljina: 333,3 m
Maksimalan broj putnika: 6.762
Ukupan broj kabina: 2.626
Palube: 21, 16 dostupno gostima
Kazalište, 13 restorana, 7 bazena i 13 jacuzzija, MSC Aurea SPA, , Sport Arena
Više informacija o brodu: https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-World-Europa.aspx

                       TIP KABINEFIRST MINUTEREDOVNA CIJENA3. i 4. LEŽAJ   ODRASLI (FM I RC)
Unutarnja kabina bez prozora DELUXE INTERIOR, CATEGORY IR1 FANTASTICA, DECK 5-14 430,00 € / 3.239,84 kn 470,00 € / 3.541,22 knNIJE DOSTUPNO
Unutarnja kabina bez prozora DELUXE INTERIOR, CATEGORY IR2 FANTASTICA, DECK 15-21   460,00 € / 3.465,87 kn  500,00 € / 3.767,25 kn  249,00 € / 1.876,09 KN
Vanjska kabina s prozorom GUARANTEED* CABIN OCEAN VIEW CATEGORY OB, BELLA  560,00 € / 4.219,32 kn  600,00 € / 4.520,70 kn  NIJE DOSTUPNO
Vanjska kabina s prozorom INFINITE OCEAN VIEW DECK CATEGORY VL1 FANTASTICA,DECK 10-11  645,00 € / 4.859,75 kn  685,00 € / 5.161,13 kn  334,00 € / 2.516,52 KN
Vanjska kabina s balkonom GUARANTEED* CABIN BALCONY VIEW CATEGORY BB, BELLA  655,00 € / 4.935,10 kn  695,00 € / 5.236,48 knNIJE DOSTUPNO
Vanjska kabina s balkonom DELUXE BALCONY CATEGORY BR1, FANTASTICA, DECK 9-10  730,00 € / 5.500,19 kn  770,00 € / 5.801,57 kn  376,00 € / 2.832,97 KN

*Cijene vrijede isključivo za smještaj u dvokrevetnim kabinama i po osobi. Cijena za jednokrevetnu kabinu je na upit. Guaranteed*- lokaciju, broj kabine, sjedenje za večerom nije moguće birati.

CIJENA UKLJUČUJE: smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), 8-dnevno krstarenje prema programu, prošireni puni pansion na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom          glazbom, predstave u kazalištu, sportske aktivnosti, korištenje fitness dvorane, bazena, ležaljki, knjižnice, ukrcaj i iskrcaj prtljage, pratnja Globtour Event pratitelja putovanja (za minimalno 30 rezerviranih putnika na transferu), trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE: Lučke pristojbe (140,00€ / 1.054,83 kn), napojnice (Hotel Service Charge, koje su obavezna doplata na brodu ili uz rezervaciju, 12€ po osobi i danu), transfer autobusom iz Zagreba do Genove (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag, troškove pića u barovima i restoranima, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi, osiguranje    od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, putno osiguranje (osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti), osobne troškove tijekom krstarenja te sve što nije navedeno u programu.

Moguće doplate za:

  • parking u luci Genova 100 € / 753,45 kn - trenutno informativna cijena za 2023.g. (za registraciju parkinga potrebna je registracijska oznaka i marka vozila)
  • transfer autobusom iz Zagreba do Genove (via Vrata Jadrana/Rijeka) i natrag po osobi 180 € / 1.356,21 pri minimum 30 plaćenih osoba

Napomene:

  • PRATITELJ putovanja će biti cijelo vrijeme s grupom, ali ne vodi putnike u lukama na izlete osim pri minimum 30 prijavljenih putnika na izletu
  • U vođenu šetnju Marseilleom nisu uključeni mogući troškovi transfera od luke do grada i svi dodatni troškovi (npr. Vlakić za razgled grada,…)

RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja, organizator zadržava pravo izmjene itinerera.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Italiju, Maltu, Španjolsku i Francusku nije potrebna. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

Preporučujemo policu putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranje od otkaza putovanja i posljedica nesretnog slučaja.

Zahvaljujući nedavnom ublažavanju ograničenja putovanja diljem svijeta, zadovoljstvo nam je poželjeti dobrodošlicu svim gostima na brod bez ikakvih zahtjeva za testiranjem te bez obzira na status cijepljenja.

Molimo imajte na umu da je odgovornost svakog gosta osigurati ispunjavanje zahtjeva bilo koje zemlje kroz koju bi putovali prije, tijekom i nakon krstarenja.

OPĆI UVJETI I UPUTE PRUŽANJA USLUGA PUTOVANJA SASTAVNI SU DIO PROGRAMA. PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU MOLIMO VAS DA PROČITATE NAVEDENE UVJETE: https://globtour-event.com/opci-uvjeti-i-upute-pruzanja-usluga/

Italija (tal. Italia), službeno Talijanska Republika (tal. Repubblica Italiana), država u južnoj Europi. Stari hrvatski izvori ju zovu i Talijanska. Italija je mjesto nastanka Rimskog Carstva, jednog od najvećih carstava starog stoljeća. Italija je znamenita zbog svoje umjetnosti, kulture i brojnih spomenika, od kojih su najslavniji kosi toranj u Pisi i Koloseum u Rimu, a poznata je i po dobroj hrani (pizza, špageti itd.), vinu, modi, dizajnu, operi i mnogo čemu drugome.

Rim (talijanski i latinskiRoma) je glavni grad Italije i regije Lacij, te najveća i najnapučenija općina u zemlji. Grad ima 2.612.068 stanovnika (popis stanovnika 2011. godine). Unutar Rima nalazi se Vatikan, koji je suveren teritorij Svete Stolice. Povijesno središte Rima i Vatikan nalaze se na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine

Palermo (sicilijanski Palermu, grčki Πάνορμος, Panormos, latinski Panormus, arapski: بَلَرْم‎, Balarm, fenički: זִיז, Ziz) je glavni grad talijanske istoimene pokrajine i autonomne regije Sicilije, osnovali su ga Feničani, a tijekom svoje duge i burne povijesti uvijek je bio središte političkog i kulturnog života otoka. Stara jezgra Palerma iz vremena Arapa i Normana je danas na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine.

Malta, službeno Republika Malta (malteškiRepubblika ta' MaltaengleskiRepublic of Malta) otočna je država u Sredozemnom moru. Ova država sastoji se od nekoliko otoka i otočića, od kojih su tri naseljena. Najveći otok je Malta na kojem živi najveći dio stanovništva zemlje. Ova zemlja u kojoj živi nešto više od pola milijuna stanovnika je, s obzirom na površinu, jedna od najgušće naseljenih zemalja svijeta.

Valletta (kolokvijalno: Il Belt = "Grad") je glavni grad Malte. U Valletti se nalaze brojne znamenite građevine od 16. stoljeća naovamo koje su izgrađene za vrijeme kada su otokom vladali Ivanovci. Tako grad odiše umjetničkim stilovima kao što su: manirizambarok (dominantan), neoklasicizam, ali i moderni funkcionalizam u područjima obnovljenima nakon stradanja u Drugom svjetskom ratu. Zbog tog bogatstva Valletta je upisana na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Europi još 1980. godine.

Španjolska (špa. España), službeno Kraljevina Španjolska, suverena je europska država, po ustavnom uređenju parlamentarna monarhija. Glavni grad Kraljevine Španjolske je Madrid. Drugi veći gradovi su Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza i Málaga.

Barcelona je danas važno kulturno središte i jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom. Barcelona je, nakon Pariza, Londona i Rima, četvrti grad po posjećenosti u Europi, te je, s 5 milijuna turista godišnje, najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj. Najznamenitije građevine u gradu su ipak djela Antonija Gaudíja, te secesijske građevine Palau de la Música Catalana i Hospital de Sant Pau, nastale u zlatno doba Barcelone, koje su danas UNESCO-ova svjetska baština.

Francuska Republika (fra. République Française) je država u zapadnoj Europi, s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske unije, i njena teritorijem najveća članica. Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija.

Marseille (oks. Marselha) je po veličini drugi grad u Francuskoj, a njegov je karakter određen povoljnim položajem luke u Lionskom zaljevu, na Sredozemlju. Marseille je kombinacija bogatog i jedinstvenog nasljeđa i jako dinamičnih kulturnih aktivnosti, a uz sve to grad je smješten na izuzetno povoljnom mjestu, u zaljevu s mnogo prelijepih uvala.

*Slike kabina informativnog su karaktera.

Načini plaćanja:

• gotovina ili uplata na žiro račun (40% predujam prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 30 dana prije puta)

• karticama jednokratno - Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro, Diners i Amex (izdan u stranim zemljama) debitne/prepaid, vpay, kreditne ili poslovne kartice

• karticama obročno 2-12 rata – Visa, Premium Visa, MasterCard, Maestro kreditne ili poslovne kartice

Navedene cijene su za virmansko i gotovinsko plaćanje. Za kartično plaćanje agencija obračunava manipulativne troškove kartičara

Rezervacije: Tel: +385 1 488 1100; Fax: +385 1 488 1119; outgoing@globtour.hrwww.globtour-event.com

Informacije :Globtour Event d.o.o., Business Park Radnička cesta 1 a, HQ. Trg N. Š. Zrinskog 1, 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB: 93712633315; Polica osiguranja jamčevine za turistički paket aranžman: : 298706000139 (Croatia Osiguranje d.d.); Polica osiguranja od odgovornosti 1500-175875699 (Allianz Hrvatska d.d.)

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2023 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu