BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD 

Ovo popularno koruško skijalište pruža za svakoga ponešto – od opuštenog obiteljskog zimovanja do zahtjevnih staza. Ljubitelji welnessa i udobnih hotela pronaći će svoje mjesto za uživanje u kupalištu St.Katherin i luksuznim termama Romerbad. Uz obilje sunca i dobro održavane staze, osim u skijanju posjetitelji mogu uživati i u snowboardu, skijaškom trčanju, sanjkanju i klizanju.

Položaj: u Koruškoj, 1100 m/nv

Udaljenost od Zagreba: 285 km

 

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

APARTMANI ROEMERHOF SUPERIOR

Apartmani su u potpunosti obnovljeni s vrlo modernom i vrijednom opremom (pećnica, mikrovalna, stroj za pranje suđa, veliki hladnjak, zamrzivač, sušilo za kosu, WiFi gratis). Gostima je besplatno na raspolaganju jedno parkirno mjesto po apartmanu u podzemnoj garaži. Vlastito dizalo vodi do apartmana na 3. katu. Gostima je na raspolaganju grijani prostor za odlaganje skija s ormarićima. Apartmani su smješteni na top poziciji u Bad Kleinkirchheimu pored termalnog kupališta Roemerbad i u neposrednoj blizini stanice žičare Kaiserburgbahn.

Apartman TOP 1 (74 m2 + terasa s 24 m2 ) za 6 osoba: dvije spavaće sobe, dnevno-spavaća soba s kaučem na razvlačenje, dvije kupaonice (tuš/WC), predsoblje, velika terasa, jedno natkriveno parkirno mjesto po apartmanu.
Apartman TOP 5 (1. kat) + TOP 8 (2. kat) i TOP 11 ( 3.kat, 60 m2) za 6 osoba: spavaća soba, spavaća soba s krevetima na kat, dnevno spavaća soba s kaučem na razvlačenje, kupaonica tuš/WC, predsoblje, jedno mjesto u garaži po apartmanu.
Apartman TOP 7 (1. kat, 93 m2 s lođom) za 6 osoba: dvije spavaće sobe, dnevno spavaća soba s kaučem na razvlačenje, dvije kupaonice, predsoblje, velika terasa, jedno mjesto u garaži po apartmanu.
Apartman TOP 10 (2. kat, 80 m2 s lođom) za 6 osoba: dvije spavaće sobe, dnevno-spavaća soba s blagovaonicom i kaučem na razvlačenje, dvije kupaonice (tuš/WC), predsoblje, velika terasa, jedno parkirno mjesto u garaži po apartmanu.
Apartman TOP 12 (3. kat, 60 m2 s lođom) za 4-6 osoba: dvije spavaće sobe, dnevno spavaća soba s blagovaonicom i kaučem na razvlačenje, kupaonica (tuš/WC), predsoblje, velika lođa, jedno parkirno mjesto u garaži po apartmanu.

APARTMANI HAUS AM ROEMERBAD

Apartmanska kuća Haus am Römerbad nalazi se u središtu Bad Kleinkirchheima - preko puta termalnog Römerbada i u neposrednoj blizini stanice žičare "Kaiserburgbahn". Apartmani su vrlo udobno namješteni (satelitska i kabelska TV, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu, radio, pećnica, toster itd.). WiFi je besplatan. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

Studio za 2 osobe (42 m²): čajna kuhinja, dnevni boravak/spavaća soba (bračni krevet), blagovaonica, tuš/WC, perilica rublja, balkon prema jugu (s pogledom na Kaiserburg).
Apartman tipa A/55 m² (2-4 osobe): spavaća soba (bračni krevet), dnevni boravak/spavaća soba (kauč na razvlačenje), kuhinja, odvojena blagovaonica, kupaonica, WC, predsoblje, balkon prema jugu (s pogledom na Carski dvorac).
Apartman tipa B/65-78 m² (6 osoba): 2 spavaće sobe (bračni krevet), dnevni boravak/spavaća soba (kauč na razvlačenje), kuhinja, odvojena blagovaonica, kupaonica, WC, predsoblje, balkon prema jugu (s pogledom na Carski dvorac).
Apartman tipa C/65 m² (6 osoba): 3 spavaće sobe
Spavaća soba 1 (bračni krevet), spavaća soba 2 (kreveti na kat + dječji krevet), spavaća soba 2 (bračni krevet 1,40 x 2 m), kuhinja sa stolom za blagovanje i dnevnim boravkom, kupaonica s tušem, dodatni WC, perilica rublja, balkon prema jugu (s pogledom na Kaiserburg).

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

APARTMANI BEL MONTE

Položaj: nova apartmanska kuća „Bel Monte“ smještena je u neposrednoj blizini termalnog kupališta Roemberbad i žičare Kaiserburgbahn. Apartmani su komforni i ugodno namješteni, nalaze se s južne strane odakle se pruža pogled na Kaiserburg. Besplatni Internet.
Oprema: kuhinja s pećnicom i četiri kuhala, mikrovalna pećnica, stroj za pranje suđa, aparat za kavu, manji usisavač za mrvice, daska za peglanje s peglom, hladnjak, SAT TV.
U cijenu najma uključeno: posteljina, stolnjaci, kuhinjske krpe i ručnici, SAT TV, grijanje i struja.

Apartman za 4-6 osoba: 58 m2, predsoblje, spavaća soba, spavaća soba s krevetima na kat, tuš, WC, kuhinja s blagovaonicom, kauč na razvlačenje, veliki balkon.
Apartman za 6-8 osoba: 88 m2, predsoblje, spavaća soba, tuš, WC posebno, kuhinja s blagovaonicom, kauč na razvlačenje s velikim balkonom. Stepenicama se stiže do partera apartmana gdje se nalazi velika dnevno-spavaća soba (bračni ležaj, dodatni ležaj), kauč, velika kupaonica (tuš/WC).

 

APARTMANI MARIAGRAZIA

Položaj: novoizgrađeni apartmani nalaze se izravno pored termalnog kupališta Roemerbad i stanice žičare Kaiserburgbahn udaljene svega 180 m. Apartmani su komforno uređeni i imaju divne južne sunčane terase s pogledom na Kairbrugbahn. WiFi je besplatan. 

Sadržaji: kuhinja, štednjak s četiri kuhala, pećnica, stroj za pranje suđa, hladnjak sa zamrzivačem, SAT TV, toster, sušilo za kosu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, usisavač. 

Apartman za 6 osoba: 72 m2, dvije spavaće sobe, 2 x tuš/WC, predsoblje, dnevno-spavaća soba s kaučem na razvlačenje, kuhinja, balkon/terasa.

 

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

APARTMANI MARGERITHENWEG

Položaj: Novoizgrađena kuća Residence Margerithenweg nalazi se na sunčanoj strani s krasnim pogledom na Kaiserburg te je svega 350 m udaljena od termi Roemerbad i stanice žičare Kaiserburg.
Sadržaji u apartmanima: stroj za pranje suđa, aparat za kavu, radio, SAT TV, toster, hladnjak s velikim zamrzivačem, 2 parkirališta, prostor za odlaganje skija.
Apartman za 6 osoba: 58 m2, dnevno spavaća soba s blagovaonicom i ugodnim kutom za jelo i kaučem na razvlačenje, spavaća soba, spavaća soba s krevetima na kat (3 osobe), 2 x tuš/WC, predsoblje, balkon (s južne strane s lijepim pogledom na Bad Kleinkirchheim).
Apartman za 6 osoba: dnevno spavaća soba s ugodnim kutom za jelo i kaučem na razvlačenje, dvije spavaće sobe, 2 x tuš/WC, predsoblje, balkon (s južne strane s lijepim pogledom na Bad Kleinkirchheim).
Apartman Mansarde za 6-8 osoba: 105 m2, dnevno spavaća soba s ugodnim kutom za jelo i kaučem na razvlačenje, dvije spavaće sobe, spavaća soba s odvojenim ležajima, tuš/WC, kupaonica tuš/WC, predsoblje, veliki balkon s južne strane i pogled na Bad Kleinkirchheim.

 

APARTMANI WALD RESIDENCE

Wald Residence novi je apartmanski kompleks u centru - u neposrednoj blizini Maibrunnbahna i Bachlifta. Terme St. Kathrein - 600 m ili 7 minuta hoda; Bach lift - 300 m ili 4 minute pješice; žičara Maibrunnen - 600 m ili 7 minuta hoda. Apartmani su vrlo kvalitetni i udobno namješteni: perilica za suđe, štednjak s keramičkom pločom za kuhanje, veliki hladnjak s pretincem za zamrzavanje, aparat za kavu, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, u svakom stanu se nalaze dva TV-a, balkonski namještaj, podzemno parkiralište. Kućni ljubimci nisu dopušteni. WiFi je besplatan.

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

2 x apartman tipa A/4 osobe
Stan br. A2

Dvosobni apartman za 4 osobe (cca 40 m²) koji se sastoji od: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide) i soba za čuvanje skija. Natkriveno parkirno mjesto i vanjsko parkirno mjesto.

Stan br. B9
Dvosobni apartman za 4 osobe (cca 40 m²) koji se sastoji od: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide) i soba za čuvanje skija. Dva natkrivena parkirna mjesta.

4 x apartman tipa B (6 osoba)
Stan br. A1

Trosobni apartman za 6 osoba (cca. 60 m²) koji se sastoji od: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i terasom u prizemlju, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide), spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom (tuš/WC/bide) u sobi i balkonom. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

Stan br. A3
Trosobni apartman za 6 osoba (cca. 60 m²) koji se sastoji od: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i terasom u prizemlju, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide), spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom (tuš/WC/bide) u sobi i balkonom. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

Stan br. B8
Trosobni apartman za 6 osoba (cca. 60 m²) koji se sastoji od: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i terasom u prizemlju, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide), spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom (tuš/ WC/bide) u sobi i balkonom. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.
Stan br. B10
Trosobni apartman za 6 osoba (cca. 60 m²) koji se sastoji od: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenim kuhinjskim kutom, kao i kaučem na razvlačenje i terasom u prizemlju, jedna spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide), jedna spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonicom (tuš/WC/ bide) i balkonom. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

1 x apartman tipa C (7 osoba)
Stan br. A4

Trosobni apartman u potkrovlju za 7 osoba (cca. 68 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenim kuhinjskim kutom, kaučem na razvlačenje i balkonom, jedna spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide).
U potkrovlju (galerija): spavaća soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

4 x apartman tipa D (6 osoba):
Stan br. A5
Trosobni apartman u potkrovlju za 6 osoba (cca. 70 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide).
U potkrovlju (galerija): spavaća soba s dva odvojena kreveta i kupaonica (tuš/WC/bide) u sobi. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

Stan br. A6
Trosobni apartman u potkrovlju za 6 osoba (cca. 70 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide).
U potkrovlju (galerija): spavaća soba s dva odvojena kreveta i kupaonica (tuš/WC/bide) u sobi. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

Stan br. B12
Trosobni apartman u potkrovlju za 6 osoba (cca. 70 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide).
U potkrovlju (galerija): spavaća soba s dva odvojena kreveta i kupaonica (tuš/WC/bide) u sobi. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.
Stan br. B13
Trosobni apartman u potkrovlju za 6 osoba (cca. 70 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide).
U potkrovlju (galerija): spavaća soba s dva odvojena kreveta i kupaonica (tuš/WC/bide) u sobi. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

1 x apartman tipa E (6 osoba)
Stan br. B14

Trosobni apartman u potkrovlju za 6 osoba (cca. 73 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide). U potkrovlju (galerija): spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom (tuš/WC/bide) u sobi. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

2 x apartman tipa F (8 osoba)
Stan br. A7
Četverosobni apartman u potkrovlju za 8 osoba (cca. 89 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide). U potkrovlju (galerija): jedna spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom (tuš/WC/bide) u sobi, jedna spavaća soba s bračnim krevetom. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

Stan br. B11
Četverosobni apartman u potkrovlju za 8 osoba (cca. 89 m²) na dvije etaže s unutarnjim stubištem: dnevni boravak/blagovaonica s otvorenom kuhinjom, kao i kaučem na razvlačenje za dvije osobe i balkonom, spavaća soba s bračnim krevetom, kupaonica (tuš/WC/bide). U potkrovlju (galerija): jedna spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonicom (tuš/WC/bide) u sobi, jedna spavaća soba s bračnim krevetom. Dva natkrivena parkirna mjesta i soba za odlaganje skija.

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

ST.OSWALD APARTMANSKO NASELJE KIRCHEITN

Položaj: apartmani su smješteni u parku prirode Nockberge u mjestu St.Oswald.

Sadržaji: odmaralište bez automobila, ograđeno u tradicionalnom alpskom stilu, seoske kuće s recepcijom, tradicionalni restoran “Bauernwirt”, bar Wilderer i bife restoran "Tenne".

Besplatno: WiFi i parking.

 

Dorf Kleinwild 4*

60 vrhunskih apartmana (oprema GIPFEL) s prekrasnim drvenim podnim oblogama, kupaonicama s tušem/WC, neke s kadom, kozmetika, sušilo za kosu, kuhinja s mikrovalnom pećnicom, perilica posuđa, Nespresso aparat za kavu, dnevni boravak, blagovaonica s velikim obiteljskim stolom i štednjakom, udoban kauč, TV sa satelitskim programima, izlaz na balkon ili vrt.

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

14 apartmana od 35 m² (2 odrasle osobe + 1-2 djece): u dnevnom boravku 1 bračni krevet i 1 mala spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu.

45 apartmana od 55 m² (4-6 osoba): 1 dvokrevetna soba, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta, 2 kauča na razvlačenje u dnevnom boravku, kupaonica i odvojeni WC.

1 apartman od 70m² (4-7 osoba): puno prostora u luksuznom stanu. Veliki dnevni boravak s 2 udobna kauča na razvlačenje, veliki obiteljski rustikalni stol, kaljeva peć, TV sa satelitskim programima, 2 kupaonice s tušem i WC-om, opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu Nespresso, dvokrevetna spavaća soba s kaljevom peći i 1 spavaća soba s krevetom na kat i krevetom za jednu osobu, 2 balkona, infracrvena sauna.

Uz doplatu: dnevno čišćenje/zamjena ručnika, lokalni porezi i doprinosi: EUR 3,5 po osobi i noćenju od 17 godina starosti, EUR 0,50 do 16 godina starosti.

Wellness: uključuje dnevnu saunu u brvnari, uslugu prijevoza do dva termalna kupališta Thermal Römerbad i novouređenih termi St. Kathrein s ukupno 15.000 m² kupališnih užitaka.

Usluga: doručak na bazi švedskog stola s regionalnim kutkom, popodnevna torta, buffeti s obiteljskom tematikom u restoranu "Tenne", "Lovokradica" bar za ukusne koktele, jednom tjedno alpski švedski stol s regionalnim specijalitetima koji pripremaju i poslužuju poljoprivrednici regije.
Osim toga, dnevni dječji ručak i fontana sa sokovima s obrocima za djecu do 14 godina.

Zimska zabava za odrasle
(djelomično uz nadoplatu): početna stanica žičare Brunnach sa školom skijanja i iznajmljivanjem skija udaljena je svega 3 minute hoda.

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

Apartmani Dorf Grosswild 3*

79 stanova s kuhinjom, kupaonicom s tušem/WC-om, dnevnim boravkom - blagovaonicom s velikim obiteljskim stolom, štednjak, udoban kauč, telefon, satelitska TV, balkon ili terasa.
Standard (TAL oprema): standardna oprema kako je opisano.
Superior (oprema GIPFEL): drvene podne daske, kada/WC s kozmetičkim proizvodima i sušilom za kosu, opremljene kuhinje s mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, aparatom za kavu Nespresso, TV sa satelitskim programima.

 

12 apartmana 35 m² (2 odrasle osobe + 1-2 djece): TAL
U dnevnom boravku 1 kauč na razvlačenje za 2 osobe, 1 mala spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu.

39 apartmana 55m² (4-6 osoba): TAL
1 dvokrevetna soba, 1 spavaća soba s dva odvojena kreveta, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku, kupaonica i WC odvojeni.

6 apartmana 35m² (2 odrasle osobe + 1-2 djece): GIPFEL
U dnevnom boravku 1 bračni krevet, 1 mala spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu.

21 apartmana 55m² (4-6 osoba): GIPFEL
1 dvokrevetna soba, 1 spavaća soba s dvije jednokrevetne sobe, kauč na razvlačenje u dnevnom boravku, kupaonica i odvojeni WC.

1 apartman 70m² (4-7 osoba): puno prostora u luksuznom stanu; veliki dnevni boravak s 2 udobna kauča na razvlačenje, s velikim obiteljskim rustikalnim stolom, kaljeva peć, TV sa satelitskim programima, 2 kupaonice s tušem i WC-om, opremljena kuhinja s mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa i aparatom za kavu Nespresso, dvokrevetna spavaća soba s kaljevom peći i 1 spavaća soba s krevetom na kat i krevetom za jednu osobu, 2 balkona, infracrvena sauna.

Uz doplatu: dodatno čišćenje/promjena ručnika 30 €.
Lokalni porezi i doprinosi 3,50 EUR po osobi po noći od 17 godina i 0,50 EUR po djetetu po noći do 16 godina.

Jednokratna doplata za završno čišćenje od 40 do 90 € po apartmanu.

Wellness: dnevna sauna u brvnari, lokalni autobusi voze do dva termalna kupališta Thermal Römerbad i terme St. Kathrein s ukupno 15.000 m² kupališnih užitaka.

Usluga: rezervacije s doručkom ili polupansion Kirchleitn mogući su uz nadoplatu.
Samo u zimskoj sezoni: ukusna jela u rustikalnom, ugodnom a la carte restoranu u večernjim satima.

APARTMANI ROEMERHOF SUPERIOR

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

NOĆENJE

1.12.-18.12./8.1.-5.2./12.-19.2./5.-31.3.

 

18.-25.12.

 

 

25.12.-8.1.

 

 

5.-12.2./19.2.-5.3.

 

Apartman TOP 1 ( Adriano)/Parterre 6 osoba

11550

12750

16170

13860

Apartman TOP 1 ( Adriano)/Parterre 5 osoba

10440

11550

14510

 

 

12750

 

Apartman TOP 1 ( Adriano)/Parterre 4 osobe

9240

10440

13400

11550

Apartman TOP 5 ( 1.kat) + TOP 8 (2.kat)+ TOP 11 ( 3.kat)  6 osoba

9240

10440

14510

12750

Apartman TOP 5 ( 1.kat) + TOP 8 (2.kat)+ TOP 11 ( 3.kat)  5 osoba

8780

9890

13400

11550

Apartman TOP 5 ( 1.kat) + TOP 8 (2.kat)+ TOP 11 ( 3.kat)  4 osobe

8320

9240

12290

10440

Apartman TOP 10 (Adriano)/2.kat za 6 osoba

11550

 

12750

 

16170

 

15060

 

Apartman TOP 10 (Adriano)/2.kat za 5 osoba

10440

 

11550

 

14510

 

12750

 

Apartman TOP 10 (Adriano)/2.kat za 4 osobe

9240

 

10440

 

  13400

 

11550

 NOĆENJE

1.12.-18.12./8.1.-5.2./12.-19.2.

18.-25.12.

25.12.-8.1.

5.-12.2./19.2.-5.3.

5.-31.3.

 

Apartman TOP 7 (Frappi)/1.kat 6 osoba

12750

13860

16820

15060

11550

 

Apartman TOP 7 (Frappi)/1.kat 5 osoba

11550

12750

15060

13860

11090

 
 

Apartman TIP 12 (Frappi)/3.kat 6 osoba

11550

12750

15710

13860

10440

 
 

Apartman TIP 12 (Frappi)/3.kat 5 osoba

10440

11550

14510

12750

9890

 

Apartman TIP 12 (Frappi)/3.kat 4 osobe

9240

10440

13400

11550

9240

 

*Doplate na licu mjesta: završno čišćenje EUR 90, boravišna pristojba

APARTMANI HAUS AM ROEMERBAD

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

NOĆENJE

1.12.-18.12.

18.-25.12.

25.12.-8.1.

8.1.-5.2.

5-12.2./19.2.-5.3.

5.-31.3.

Apartman TIP A ZA 2 - 4 osobe 2 osobe

4160

5270

8320

4160

7110

4160

Apartman TIP A ZA 2 - 4 osobe 3 osobe

4620

5820

8780

4620

7580

4620

Apartman TIP A ZA 2 - 4 osobe 4 osobe

5820

7110

8780

5820

7580

5820

Apartman TIP B za 6 osoba

6470

8320

12940

7110

11090

7580

Apartman TIP C/3 spavaće sobe MARON za 6 osoba

6930

8320

12940

6470

11090

7670

Studio MARON  za 2 osobe

3700

4620

7850

3700

6470

4160

*Doplate na licu mjesta: boravišna pristojba Eur 2,60 odrasla osoba/dan, EUR 0,50 djeca do 16 godina/dan, završno čišćenje EUR 50  (studio 2 osobe), EUR 65  ( Tip A za 2-4 osobe), EUR 80 (Tip B za 6 osoba) i EUR 90 ( Tip C za 6 osoba)

APARTMANI BEL MONTE

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

NOĆENJE

1.-18.12./8.-22.1./12.-19.2.

18.-25.12./22.1.-5.2.

25.12.-8.1.

5.-12.2./19.2.-5.3.

 

5.-31.3.

 

Apartman za 4-6 osoba 6 osoba

 

6930

8320

12010

10630

6930

Apartman za 4-6 osoba 5 osoba

 

6470

7580

11090

10160

6470

Apartman za 4-6 osoba 4 osoba

 

6010

6930

10630

9240

6010

Apartman za 6-8 osoba 6 osoba

8320

9240

12470

11090

7580

Apartman za 6-8 osoba 7 osoba

8780

9890

13400

11550

8320

Apartman za 6-8 osoba 8 osoba

9240

10630

14780

12290

8780


*Doplate na licu mjesta: boravišna pristojba EUR 2,60 odrasla osoba/dan, EUR 0,50 djeca do 16 godina/dan, završno čišćenje EUR  80 za 4-6 osoba, EUR 90 za 6-8 osoba

APARTMANI MARIAGRAZIA

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

NOĆENJE

1.18.12.,

18.-25.12.

25.12.-8.1.

8.-22.1.

5.-12.2,

12.-19.2.

22.1.5.2.,

19.2.-5.3.

5.-31.3.

Apartman za 4-6 osoba 6 osoba

8.320 KN

10.630 KN

13.860 KN

6.930 KN

12.010 KN

9.240 KN

Apartman za 4-6 osoba 5 osoba

7.670 KN

10.160 KN

13.400 KN

6.470 KN

11.090 KN

8.780 KN

Apartman za 4-6 osoba 4 osobe

6.930 KN

9.240 KN

12.940 KN

6.010 KN

10.630 KN

8.320 KN

*Doplate na licu mjesta: boravišna pristojba EUR 2,60 odrasla osoba/dan, EUR 0,50 djeca do 16 godina/dan, završno čišćenje EUR 90/apartman/tjedan.

APARTMANI MARGERITHENWEG

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

NOĆENJE

1.-18.12./22.1.-5.2./5.-31.3.

18.-25.12.

25.12.-8.1.

8.-22.1.

5.-12.2./19.2.-5.3

12.-19.2.

Apartman za 4-6 osoba 4 osobe

5820

8320

11550

5270

9890

6930

Apartman za 4-6 osoba 5 osoba

6470

8780

12200

5820

10440

7580

*Doplate na licu mjesta: boravišna pristojba EUR 2,60 odrasla osoba/dan, EUR 0,50 djeca do 16 godina/dan, završno čišćenje EUR 90-100 apartman/tjedan ovisno o tipu apartmana

APARTMANI WALD RESIDENCE

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

NOĆENJE

18.-25.12.

25.12.-8.1.

8.-22.1.

22.1.-5.2.

5.-12.2./19.2.-5.3.

12.-19.2.

5.-31.3.

Apartman TIP A za 4 osobe

7390

11550

5540

6010

9700

7390

5820

Apartman TIP B za 6 osoba

10630

13860

7210

8320

12490

10630

7390

Apartman TIP C za 7 osoba

10630

13860

7850

8960

12490

10630

7850

Apartman TIP D I E za 6 osoba

9890

13400

6650

7850

12200

9890

6930

Apartman TIP F za 8 osoba

12200

16350

10160

10810

15250

12940

10630


*Doplate na licu mjesta: boravišna pristojba,  završno čišćenje EUR 100 ( TIP F 8 osoba), EUR 90 ( TIP B/D/D/E 6 osoba) i EUR 70 ( TIP A 4 osobe)

ST.OSWALD - APARTMANSKO NASELJE KIRCHEITN
Dorf Kleinwild 4*

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

NOĆENJE

18.-25.12.

25.12.-2.1.

2.-8.1.

8.1.-5.2./.5.-31.3.

5.-12.2./19.-26.2.

12.-19.2.

26.2.-5.3. 

Apartman 2-7 NockLuxus 3 sobe, 70 m2

1430

1880

1740

1400

1540

1480

1600

Apartman 2-6 NockRanger 3 sobe, 55 m2

1100

1470

1360

1070

1180

1130

1220

Apartman 2-6 NockFamilie 3 sobe, 55 m 2

 

1040

1420

1310

1020

1120

1080

1050

Apartman 2+2 Nockberge 2 sobe, 35 m 2

930

1320

1200

920

1020

990

1060


*Popusti za djecu:
0-3 85%
4-9 70%
10-13 50%
14 do 17 30%

 

 

Apartmani Dorf Grosswild 3*

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

 

NOĆENJE

4.-18.12.

18.-25.12.

25.12.-2.1.

2.-8.1.

8.1.-5.2./5.-31.3.

5.-12.2./26.2.-5.3.

12.-19.2.

19.-26.2.

Apartman GIPFEL (superior) 2-7 NockLuxus 70 m2 4 osobe

1830

2190

3060

2860

1860

2380

2290

2330

Apartman GIPFEL (superior) 2-6 NockNatur 55 m2  4 osobe

1360

1610

2370

2220

1390

1740

1670

1710

Apartman GIPFEL (superior) 2+2 NockBerge 35 m2 2 odrasle + 2 djece

1080

1220

1530

1410

1100

1360

1310

1330

Apartman TAL (standard) 2-6 NockNatur 55 m2 4 osobe

920

1360

1720

1600

940

1470

1420

1450

Apartman TAL (standard) 2+2 NockBerge 35m2 2+2

650

960

1300

1200

660

1050

1020


   1040

*Doplata za 5.-7.osobu u apartmanu  osoba/dan

Doplata za završno čišćenje 

Apartman NockLuxus 3 sobe, 70 m2 EUR 90

Apartman NockNatur 3 sobe, 55 m2 EUR 70

Apartman NockBerge 2 sobe, 35 m2 EUR 60

Psi EUR 15 po noćenju bez hrane

Dječji ručak u Dorf Kleinwildu Eur 7/dijete

Čuvanje djece od 3 do 12 godina EUR 16 dijete/dan

Dnevno čišćenje apartmana EUR 38 apartman/dan

 

 

BAD KLEINKIRCHHEIM/ST.OSWALD

Skijaške staze - info

Skijaške staze:
Lagane 18 KM
Srednje  77 KM
Teške 8 KM

Vučnice:
9 vučnica
8 sjedežnica
4 gondole

Umjetno osnježenje staza

PRISTUP: Zagreb - Ljubljana - tunel Karavanke - autocesta za Salzburg (A10) do izlaza Villach/Ossiachersee – Treffen – Radenthein - Bad Kleinkirchheim/St.Oswald (oko 35 km) ili cestom prema Klagenfurtu – Feldkirchen – Patergassen - Bad Kleinkirchheim/St.Oswald (oko 50 km); udaljenost od Zagreba 285 – 300 km.

 

-

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Dubrovniku, Sarajevu i Ljubljani, kod naših logističkih partnera ili nam pošaljite upit.
©  2022 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu